Rongdaindustrieterrein, Xinhua-Road, Wangting-Stad, Suzhou-Stad, China
Van goede kwaliteit de schroeven van het roestvrij staaldek voor verkoop
Van goede kwaliteit de schroeven van het roestvrij staaldek voor verkoop
Dank u voor het bericht. Ja, ontvingen wij de orde een paar weken geleden en alles ging goed en wij zijn gelukkig met de verpakking en de productkwaliteit. Dank opnieuw!

—— John Meyer (de V.S.)

Dank u mijn vriend! u voorziet ons altijd van betere kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen. en ook levering elke orde op tijd zonder uitstel. Zich nu uit breiden onze zaken, zullen wij u nieuwe orde in een paar dagen, verzenden en zullen de kwaliteit hetzelfde als voordien ervoor zorgen.

—— (Australische) Ross

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Crever Fastener Co., Ltd

1 2 3 4 5
Suzhou Crever Fastener Co., Ltd Suzhou Crever Fastener Co., Ltd Suzhou Crever Fastener Co., Ltd Suzhou Crever Fastener Co., Ltd Suzhou Crever Fastener Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CREVER
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

1. Professionele Fabrikant: Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van en de productie van vele soorten bevestigingsmiddelen meer dan 15 jaar. onze onderneming die onderzoek, productie en verkoop samen combineert. Wij kunnen cliënten van beste prijs, betere kwaliteit en op tijd levertijd voorzien.

 

2.Professional verkooptermijn: Wij hebben de termijn van 10 volkerenverkoop, hebben zij professionele verkoopkennis en iedereen minstens 2 van de bevestigingsmiddeljaar ervaring (de manager heeft meer dan 15 jaar de uitvoerervaringen) hebben. zij wonen vaak de opleidingsklassen bij om te verbeteren.

 

3. Betere kwaliteitscontrole: wij hebben sommige het testen machines, en testen altijd de kwaliteit tijdens de productietijd en vóór verpakking en verzending om de klant ervoor te zorgen kan de goede bevestigingsmiddelen ontvangen. en onze ingenieurs adviseren altijd de correcte bevestigingsmiddelen volgens het gebruik van de klant. en altijd kan de hulpklant om de tekeningen te ontwerpen en te wijzigen om de bevestigingsmiddelen ervoor te zorgen de toepassingen van de klant ontmoeten.

 

4.Strong de naverkoopdiensten: Elk van onze verkoop en ingenieurs kunnen klantengoed na-behalve de diensten, zoals verzending, Inklaring en andere vragen leveren.

 

 

          GEEF DE V.S. EEN KANS, ZIJN WIJ ZEKER OM U TE TERUGKEREN GOEDE VERRASSING!

 

 

 

 

Contactgegevens
Suzhou Crever Fastener Co., Ltd

Tel.: 86-512-66700967

Fax: 86-512-66702952

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)